04-04-2007, 06:28 PM
Sambata, 14 aprilie, e planuita o intalnire a forumistilor de aici si de "dincolo" (gfxworld). 
Detalii, aici:
Va rugam inregistrati-va aici sau faceti login daca sunteti deja membru, pentru a putea vedea link-urile

Ar fi dragut daca ar veni cat mai multi.
In principiu, ar fi sa ne adunam in jurul orelor 13:30-14:00 pana vin oamenii...Si apoi vedem, mergem la o terasa, decidem atunci. Locul de adunare: intrarea in Herastrau din Piata Ch. de Gaulle (la Aviatorilor).
Spuneam ca m-ar bucura sa vina cat mai multi, si ditre cei de aici, si de "dincolo". Vaiana si Alty sunt deja oarecum experimentati (am facut o mica reuniune in ianuarie, cu promisiunea ca o sa o reluam in primavara). Primavara a venit, asa ca...

EarthQuake, mare pacat ca nu prea ai drum prin Bucuresti. Mi-ar fi placut sa putem vorbi si face-to-face, sa dezbatem "cestiunea arzatoare" mai direct...
In fine, eu plasez si aici anuntul, oricum. Sper ca reactiile sa fie pozitive. 

Detalii, aici: Va rugam inregistrati-va aici sau faceti login daca sunteti deja membru, pentru a putea vedea link-urile

Ar fi dragut daca ar veni cat mai multi.
In principiu, ar fi sa ne adunam in jurul orelor 13:30-14:00 pana vin oamenii...Si apoi vedem, mergem la o terasa, decidem atunci. Locul de adunare: intrarea in Herastrau din Piata Ch. de Gaulle (la Aviatorilor).Spuneam ca m-ar bucura sa vina cat mai multi, si ditre cei de aici, si de "dincolo". Vaiana si Alty sunt deja oarecum experimentati (am facut o mica reuniune in ianuarie, cu promisiunea ca o sa o reluam in primavara). Primavara a venit, asa ca...

EarthQuake, mare pacat ca nu prea ai drum prin Bucuresti. Mi-ar fi placut sa putem vorbi si face-to-face, sa dezbatem "cestiunea arzatoare" mai direct...
In fine, eu plasez si aici anuntul, oricum. Sper ca reactiile sa fie pozitive. 

Poate la urmatoarea intalnire, de la vara, deoarece am inteles ca sunt sezoniere intalnirile