Forum Cutremur.net si Riskzone.info

Full Version: Programe gratuite, servicii web gratuite
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Ar fi util sa scriem toti aici ce programe gratuite folosim, o sa incep eu:

- OpenOffice (in loc de Microsoft Office) - Va rugam inregistrati-va aici sau faceti login daca sunteti deja membru, pentru a putea vedea link-urile
- IrfanView (image viewer) - Va rugam inregistrati-va aici sau faceti login daca sunteti deja membru, pentru a putea vedea link-urile
- AVG Antivirus - Va rugam inregistrati-va aici sau faceti login daca sunteti deja membru, pentru a putea vedea link-urile
- Zone Alarm (firewall) - Va rugam inregistrati-va aici sau faceti login daca sunteti deja membru, pentru a putea vedea link-urile
- MwSnap (screen capture utility - still images) - Va rugam inregistrati-va aici sau faceti login daca sunteti deja membru, pentru a putea vedea link-urile
- The Kmplayer (cel mai bun player video pe care l-am intalnit pana acum. Reda orice fara sa ai nevoie de codecuri instalate, poti vedea un fisier care este truncat sau neterminat, cu erori, etc) Va rugam inregistrati-va aici sau faceti login daca sunteti deja membru, pentru a putea vedea link-urile
- Foxit Reader (in loc de Adobe PDF Reader - un program mult mai mic si mai rapid decat Adobe Acrobat Reader) Va rugam inregistrati-va aici sau faceti login daca sunteti deja membru, pentru a putea vedea link-urile
Alte servicii web utile:

- gazduire de imagini:
Va rugam inregistrati-va aici sau faceti login daca sunteti deja membru, pentru a putea vedea link-urile
Va rugam inregistrati-va aici sau faceti login daca sunteti deja membru, pentru a putea vedea link-urile

- gazduire video:

- gazduire fisiere de orice fel
Pentru hosting de imagini/filme, folosesc Va rugam inregistrati-va aici sau faceti login daca sunteti deja membru, pentru a putea vedea link-urile
Da, am apelat si eu acum la Photobucket, am incercat la Imageshack sa uploadez hartile pentru stirea de pe prima pagina a site-ului cu seismul din Ruanda si nu a mers, pur si simplu nu le incarca. Asa ca am trecut pe Photobucket Smile

P.S. Prefer sa tin fisierele in afara serverului ca sa nu consum resursele serverului daca pot beneficia de hosting de imagini sau fisiere gratuit in alta parte whistling
Reference URL's