Forum Cutremur.net si Riskzone.info

Full Version: Ce muzica mai ascultam?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Bine, eu cam stiu ce ascult. Dar voi?
Eu, in general, ascult cam orice. Depinde si de starea de spirit.
Dar sunt topit dupa muzica lautareasca (adevarata, nu surogate winking), dupa Parazitii si Metalica.
Voi?

Bogdan
Si eu ascult orice, cu o exceptie. Detest MANELELE, le urasc !!! ack ack ack ack
Stii ca Gabi Lunca a ajuns in Franta in topul ascultatorilor de Jazz?
Mie imi place foarte mult Budha bar si muzica lautareasca (de care am amintiri foarte pitoresti legate de petrecerile tinute in bodega din satul bunicilor, mirosul de friptura si ceata de iarba dracului).
Am ramas la anii '80 cu ABBA!
Oregon - If (nu variantele de pe YouTube), Yes - Onward si QUEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN
eu acum ascult: Va rugam inregistrati-va aici sau faceti login daca sunteti deja membru, pentru a putea vedea link-urile
(16-11-2008 03:28 AM)Alex Wrote: Va rugam inregistrati-va aici sau faceti login daca sunteti deja membru, pentru a putea vedea link-urileeu acum ascult: Va rugam inregistrati-va aici sau faceti login daca sunteti deja membru, pentru a putea vedea link-urile
hmmm! n-as fi zis ca-ti place genul asta...(e de bine happy )
Are suflet sensibil omu'. winking Frumoasă melodie, btw.

Eu în general ascult muzica din jocurile care-mi plac, dar şi altele. Mai scap şi la ceva mai supărat aşa (dar nu Metallica, după aia nu mă dau în vânt), cum ar fi, să zicem, Therion sau Manowar şi ce mai pică. Nu prea am preferinţe la genuri. Frumoasă să fie.

Un exemplu pe care-l ascult acum: Va rugam inregistrati-va aici sau faceti login daca sunteti deja membru, pentru a putea vedea link-urile
(16-11-2008 09:05 PM)Noctilucent Wrote: Va rugam inregistrati-va aici sau faceti login daca sunteti deja membru, pentru a putea vedea link-urileAre suflet sensibil omu'. winking

da happy iar mie-mi plac oamenii astia...
Şi mie happy

Scuze că-ţi apare că ţi-am editat postul. În loc să dau reply, am dat click pe Edit şi mă miram de ce nu-mi apare replica. angel
laughing se mai intimpla, nu e nimic 55
Uite asta:
Va rugam inregistrati-va aici sau faceti login daca sunteti deja membru, pentru a putea vedea link-urile
Reference URL's