Forum Cutremur.net si Riskzone.info

Full Version: La multi ani !!! ALEX
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
angel Cineva mi-a soptit ca astazi este ziua ta17
LA MULTI ANI! ALEX!
32574717
Dorinte implinite, sanatate, realizari de tot felul este ceea ce iti doresc in aceasta noapte minunata cand bantui solo pe forum impreuna cu vreo 2 roboti32
Am "crosetat" cateva torturi hypocrite
Iti doresc o zi minunata si plina de veselie!
harhar Pisica buimacita este sosolin cutremuratharhar
Ii poti oferi un tort de purici ca sa simta si el ca este party timebigsmile harhar 32
Multumesc frumos pentru urari! hypocrite Dar... ce vad eu? Este si ziua lui CuTremuratu? Rolleyes Pai atunci La Multi Ani si pentru el 574231617404947Biggrin
La mulţi ani, dom' şef!

Ia, luaţi de-aici:
SA FII SATATOS SI FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI TIE SI...
LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[attachment=756]

[attachment=757] 57 3 57 3 57 [attachment=758]
LA MULTI, FRUMOSI SI FERICITI ANI, BOSSS ! 38 32 57 57 3
Iti doresc si tu tot binele din lume, sa iti realizezi tot ce-ti propui si sa ai parte numai de lucuri bune si frumose in viata ! Si, nu in ultimul rand, sanatate ca-i mai buna decat toate ! Rolleyes
De la mine, primesti un...Wink
LA MULTI ANI si lu' CuTremuratu, sa fie sanatos, voios si ferice ! Rolleyes 3 57 47
angel Nu am stiut dar pot sa cant un LA MULTI ANI sarbatoritolor de astazi5744473
La multi ani Alex si CuTremuratu 57 40 42
LMA, Alex!
Va rugam inregistrati-va aici sau faceti login daca sunteti deja membru, pentru a putea vedea link-urile
Perfect pentru vremea de afara!harhar
unsure cine si cui da ghiont? hypocrite[/i]
La multi ani ! ALEX57

Sanatate si numai impliniri iti doresc.
42
La multi ani Alex ! si tuturor celor aniversati astazi! 57
La multi ani si mereu ON-LINE, Alex !

Sever
57 47 3 47 57

LA MULTI ANI si MULTA SANATATE !!!!!

A L E X

&

C U T R E M U R A T U

57 47 3 47 57
Multumesc din suflet pentru urarile de aici de pe forum sau pe care mi le-ati trimis pe yahoo messenger Biggrin Imi cer iertare ca nu am putut raspunde la fiecare in parte, si astazi am alergat prin oras toata ziua cu rezolvarea unor probleme... unsure
La multi ani!! Nu am multe cuvinte, nu-mi vine in minte decat "multumesc".Smile
Reference URL's