Forum Cutremur.net si Riskzone.info

Full Version: Toshiba - Laptop Satellite L40-18X
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Salutare
Am gasit de curand o oferta atragatoare, zic eu acest laptop Toshiba - Laptop Satellite L40-18X , la un pret de 1724 lei. Toate caracteristicile lui le gasiti Va rugam inregistrati-va aici sau faceti login daca sunteti deja membru, pentru a putea vedea link-urile.
Acum eu il voi folosi ptr diagnoza auto,internet, ceva filme, jocuri si ceva aplicatii office, nu prea sofisticate.
Intrebarile mele sunt: cum vi se pare configuratia ?

A nu fi considerata reclama, iar dupa si daca voi primi ceva raspunsuri, rog admin sa stearga threadul.
Neah, o sa-mi fie prea lene sa-l sterg Tongue

Dupa cate am vazut eu pe-acolo prin specificatii, pare super ok. Ai cautat ceva review-uri si pe site-uri straine?

Noctilucent, ia da-ti si tu cu o parere... ce zici de laptopu asta? Merita banii?
Salut,

Experienta mea cu toshiba este mirifica. Am un Toshiba Satellite A200-23Q de ceva timp si vreau sa spun ca sunt foarte multumita de el. In afara faptului ca bateria tine cam 2 ore, insa e normal pentru un laptop folosit pentru compilare diverse si filme la greu, alta buba nu ii gasesc. Se misca impecabil si este stabil. Parerea mea 32
Si ca o comparatie, ca sa vezi niste diferente, mai am un Lenovo R61 ultimate, duduie la cat ii tine bateria insa minus la display, monitor foarte mic, se misca mai incet si in plus este sa zic asa numai numele de el bigsmile

Cam asa.

PS: asa ca e o alegere buna Toshiba. O sa fi satisfacut pe deplin.
am si eu un Satellite A300-17N si sint foarte multumita de el
Reference URL's